Over FullHouse Online

We hebben meer dan 20 jaar ervaring met software voor evenementenplanning

FullHouse Online:
Een abonnement, een webbrowser en internet; zo simpel kan het zijn!

 • Constante doorontwikkeling en updates
  Wij staan niet stil. Fullhouse Online is al 20 jaar gespecialiseerd in systemen voor evenementen organisaties. Ons systeem is gebouwd aan de hand van feedback van onze loyale klanten. En nog steeds ontwikkelen wij door. Iedere maand lanceren wij een update met de nieuwste features en laatste trends.
 • Eerst zien, dan geloven?
  Dat snappen wij. En daarom, zodra je interesse hebt in Fullhouse Online, plannen wij een demo in waarin wij via de computer live laten zien wat het systeem kan en hoe het jouw organisatie verder kan helpen. Gewoon gratis en zonder verplichtingen, natuurlijk.
 • Trainingen & support
  De technologie van tegenwoordig is prachtig, maar soms ook complex. Daarom geven wij training aan onze nieuwe klanten en staan wij klaar voor alle vragen en problemen via onze support desk en klantenservice. Wij staan voor service, support, het beste product en de juiste kennis.
 • RedKarma
  Engineering Business Value
  FullHouse is een systeem dat is ontwikkeld door RedKarma. RedKarma is een familiebedrijf dat zich al ruim 20 jaar bezighoudt met het ontzorgen van organisaties die waarde willen toevoegen aan hun business middels The Internet of Value, waarbij Data, Money en Goods een grote rol spelen.

Kijk voor meer informatie over RedKarma

Image module