Ontdek FullHouse Online – Alle functies in één overzicht

Al 20 jaar de meest complete software voor (event)planning in de Benelux!

Dashboard
Dashboard
Een persoonlijke startpagina met een handig overzicht van evenementen deze week, lopende offertes, nieuwe klanten en opvolgmomenten.
Planboard
Planborden
Oneindig planborden maken met de functie om zelf categorieën te creëren (bv. locaties, items of medewerkers). Geef locaties verschillende kleuren voor goed overzicht en kies je weergave: dag, week of maand.
Serie toevoegen
Reeksen aanmaken
Ontvang je regelmatig vergelijkbare opdrachten? Maak reeksen aan zodat je eenvoudig een kopie kan maken van een bestaand evenement en bespaar veel tijd!
Contactpersonen
Relatiebeheer (CRM)
Beheer al je relaties, met een mogelijkheid tot het aanmaken van meerdere contactpersonen en adressen per klantaccount. Geef ze een kenmerk mee, zodat je gemakkelijk gespecificeerde lijsten uit het systeem kunt halen.
Drag-and-drop
Drag and drop
Stel gemakkelijk evenementen samen middels het ‘Drag and Drop’ systeem. Dit biedt de mogelijkheid om tot de minuut nauwkeurig het evenement op de bouwen en overzichtelijke werklijsten te uitdraaien.
Werklijsten
Werklijsten
FullHouse Online biedt de mogelijkheid om werklijsten in verschillende groepen/categorieën uit te draaien. Op deze manier wordt FullHouse Online ingezet als draaiboeksoftware en biedt iedere laag in de organisatie de juiste informatie.
Factuur
Pakketten
De functie pakketten biedt de mogelijkheid om volledige arrangementen in het evenement te slepen middels ‘Drag and Drop’. Hiermee wordt er veel tijd bespaard.
Factuur
Facturen en offertes
Geautomatiseerde offertes en facturen opmaken en deze verzenden vanuit FullHouse Online. Zowel de offertes als facturen zijn uitgesplitst in de verschillende BTW-tarieven. De offertes en facturen worden naar wens opgemaakt.
Werknemer-timesheet-rapportage
Rapportages
FullHouse Online biedt standaard twee rapportages die voor elke FullHouse Online gebruiker beschikbaar zijn. Namelijk evenementen rapportage en middelen rapportage. Uitgebreide data-analyse is een extra module.
Ad-hok-reportages
Uitgebreide analyses
Dit is een aanvullende module en niet standaard opgenomen in de functies van FullHouse Online. Hiermee kan je Ad hoc analyses uitvoeren en het is een uitgebreid dashboards voor managementinformatie.
Rollen-en-rechten
Gebruikersprofielen
Nieuwe gebruikers toevoegen en bestaande gebruikers beheren. Rollen toekennen aan gebruikers, wat de betreffende gebruiker meer of minder rechten geeft binnen FullHouse Online.