EVENEMENTENPLANNING

Reserveringen anytime, anywhere

Met Fullhouse Online beschikt u over een zeer uitgebreid online systeem voor evenementenplanning. U bent volledig ontzorgd als het
gaat om het plannen, managen en factureren van evenementen.
Van A tot Z en van aanvraag tot facturatie.

Fullhouse Online is zeer geschikt voor organisaties die zich bezig houden met evenementen op locaties. De gehele planning, inclusief catering kan worden gemanaged. Ook voor locatieverhuurders is het een perfecte tool.

Responsive

Fullhouse is uniek

Efficiënt, overzichtelijk en mobiel

Efficiënt
Fullhouse Online dekt het gehele proces. Van het registreren van je aanvraag, het versturen van de offerte, het plannen van de activiteiten, het gebruik van werklijsten tot en met het versturen van de facturen. Om het compleet te maken is het ook mogelijk om gebruik te maken van een koppeling met uw financieel systeem.
Overzicht
Maak zoveel planborden aan als je zelf wilt, geef locaties verschillende kleuren en kies je weergave: dag, week of maand. Zet daarnaast ook een evenement in elkaar door alle middelen die bij elkaar horen simpel onder elkaar te slepen middels het ‘Drag & Drop’ systeem voor activiteiten.
Mobiel
Fullhouse online biedt mogelijkheden die het leven een stuk aangenamer maken. Inloggegevens en een internetconnectie: dan kun je los met jouw evenementenplanning!

Ontdek Fullhouse Online

Realtime inzicht, grip op je planning, duidelijkheid over het project, foutloos factureren

Dashboard
Dashboard
Een persoonlijke startpagina met handige overzichten van jouw evenementenplanning.
Planboard
Planborden
Oneindig aantal planborden.
Werklijsten
Werklijsten
Fullhouse Online werkt met werklijsten, ook wel party sheets genoemd. Deze kunnen worden onderverdeeld in bijvoorbeeld productie en catering.
Serie toevoegen
Reeksen aanmaken
Eenvoudige terugkeerpatronen van activiteiten instellen binnen een evenement.
Contactpersonen
Contactpersonen
Meerdere contactpersonen en adressen per klantaccount.
Drag-and-drop
Drag and drop
Stel gemakkelijk evenementen samen middels het drag & drop systeem.
Factuur
Facturen en offertes
Geautomatiseerd opmaken van offertes en facturen en deze verzenden vanuit Fullhouse Online.
Werknemer-timesheet-rapportage
Rapportages
Uitgebreide rapportages met exportmogelijkheden.
Ad-hok-reportages
Uitgebreide analyses
Ad hoc analyses en uitgebreide dashboards voor managementinformatie.
Rollen-en-rechten
Gebruikersprofielen
Uitgebreid rollen- en rechtensysteem.

Over Fullhouse

Evenementenplanning, kennissessies, trainingen & support

Een abonnement, een webbrowser en internet; zo simpel kan het zijn!

 • Fullhouse heeft meer dan 20 jaar ervaring met Evenementenplanning software
  Tijden veranderen, technologie biedt kansen en daarom is daar Fullhouse Online. Met Fullhouse Online werkt u volledig in de cloud en heeft u alleen een internetverbinding nodig (en de juiste inloggegevens natuurlijk ; -) ). Geen gedoe meer met servers en de bijkomende onderhoudskosten.
 • Bekijk een webinar of volg een kennissessie
  Is Fullhouse Online iets voor jou? Onze experts laten het zien via je laptop, computer of tablet. Of bezoek ons en krijg persoonlijke uitleg over de mogelijkheden van ons planningsprogramma.
 • Trainingen & support
  Ga sneller dan ooit aan de slag met Fullhouse Online dankzij onze unieke Support & Services. Alle mogelijkheden voor een optimale start vind je hier. Support, trainingen, advies op maat: alles wat we doen om jou te helpen overzichtelijk bij elkaar.
Image module

Fullhouse-online is een product van Redkarma.eu 

Abonnementen

Gebruikerslicentie, kijkerslicentie en BI module

Gratis!
TRIALLICENTIE
30 dagen gratis trial
0.0 / per maand.
 • Start hier uw gratis maand. Verken Fullhouse Online en probeer alle functionaliteiten uit, geheel naar uw eigen situatie. U heeft volledig toegang tot uw eigen omgeving en mocht u na de proefperiode een abonnement afsluiten, blijft alle opgeslagen data beschikbaar. Zo is een eventuele overgang eenvoudig geregeld! De kosten voor implementatie en trainingen zullen we in een persoonlijk gesprek met u afstemmen. Abonnementsprijs is exclusief BTW.
Probeer app nu
GEBRUIKERSLICENTIE
1 gebruiker
75 / per maand
 • Met de gebruikerslicentie heeft u alle vrijheid. Uw Administrator start met volledige toegangsrechten en kan vervolgens middels het rollensysteem alle gebruikers beheren. Welke rollen en rechten u toewijst aan uw medewerkers bepaalt u helemaal zelf in Fullhouse Online. De kosten voor implementatie en trainingen zullen we in een persoonlijk gesprek met u afstemmen. Vraag naar onze speciale staffeltarieven bij meerdere gebruikers! Abonnementsprijs is exclusief BTW.
Aanvragen
KIJKERSLICENTIE
1 gebruiker
35 / per maand.
 • De kijkerslicentie is er, zoals het de naam al zegt, alleen om te kijken. Een dergelijk account kan handig zijn voor medewerkers of derdenpartijen die indirect betrokken zijn. U kunt hier gemakkelijk per module instellen wat de desbetreffende gebruiker mag zien. De kosten voor implementatie en trainingen zullen we in een persoonlijk gesprek met u afstemmen. Vraag naar onze speciale staffeltarieven bij meerdere gebruikers! Abonnementsprijs is exclusief BTW.
Aanvragen
BI MODULE
geïntegreerd
0.0 / *prijzen in overleg
 • Flexibele data-analyses
 • Dashboards
 • Productie rapportages
 • Commerciële rapportages
 • Financiële rapportages
 • HRM rapportages
 • De kosten voor trainingen voor de BI module zullen we in een persoonlijk gesprek met u afstemmen. Abonnementsprijs is exclusief BTW.
Aanvragen
RONDLEIDERSPORTAAL
excl. website integratie
0.0 / *prijzen in overleg
 • De kosten voor implementatie en trainingen zullen we in een persoonlijk gesprek met u afstemmen. Abonnementsprijs is exclusief BTW.
Aanvragen
FINANCIËLE KOPPELING
geïntegreerd
35 / per maand.
 • De kosten voor implementatie en trainingen zullen we in een persoonlijk gesprek met u afstemmen. Abonnementsprijs is exclusief BTW.
Aanvragen
Fullhouse-origineel
Abonneer u op Fullhouse Online voor uw Evenement Management
Kies het type abonnement dat u wenst en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!
• Alle functionaliteiten supersnel beschikbaar

• Meteen aan de slag

• Een trial account is vrij van verplichtingen

Bestellen

               
      

BI Module      Rondleidersportaal      Financiële koppeling

   Door een account aan te maken, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden

Waarom vragen wij deze gegevens? Fullhouse gebruikt jouw persoonlijke gegevens uitsluitend voor onderzoek, marketing- en sales doeleinden. Hieronder verstaan wij persoonlijk contact opnemen via telefoon, e-mail en/of directe mailings. Lees meer in onze privacy statement.