Voor wie is FullHouse Online?

Veelzijdig en breed inzetbaar voor veel branches

FullHouse Online is zeer geschikt voor organisaties in branches die zich bezig houden met evenementen (op locatie). De gehele planning, inclusief catering kan worden gemanaged.

Evenementenorganisaties
Jouw organisatie behoort als snel tot deze branche. Ben jij een organisatie die de planning van onder andere evenementen verzorgd? Dan helpt FullHouse Online efficiënter werken en tijd besparen. Door reeksen aan te maken kan er een terugkeerpatroon gecreëerd worden, of met de functie pakketten kun je arrangementen snel toevoegen aan een evenement.
Evenementenlocaties
Jouw locatie is een zalencentrum, evenementenhal, congrescentrum, voetbalstadion, rederijen of multifunctionele centrum. Maar kan natuurlijk ook een andere locatie zijn die zalen verhuurd voor vergaderingen of feestjes. In één oogopslag kan op het planbord worden gezien wat de planning van verschillende zalen is. De kans op een dubbele boeking wordt hiermee verkleind.
Theaters en Podia
Jouw theater of podium verzorgd onder andere voorstellingen, vergaderingen en andere zakelijke evenementen. Deze zaalplanning kan in FullHouse Online worden verwerkt, maar denk hierbij ook aan de capaciteit die een zaal heeft. Alle onderdelen kunnen worden toegevoegd aan het evenement met een overzicht van bijvoorbeeld items, medewerkers en techniek.
(Event)Catering
Jouw cateringbedrijf verzorgd hoofdzakelijk cateringaanvragen in de evenementenbranche. Maar ook voor jouw dagelijkse klussen dekt FullHouse Online het gehele proces. Met arrangementen kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk gehele BBQ-arrangementen worden ingevoerd.
Musea en Themaparken
Jouw museum of themapark organiseert zowel zakelijke evenementen als evenementen voor particuliere bezoekers. Bij themaparken kun je onder andere denken aan pretparken, dierentuinen en recreatiegebieden. Plannen van A tot Z en van aanvraag tot facturatie.
Gemeenten
Jouw gemeente doet meer aan eventplanning dan de meeste mensen verwachten. Vooral de verschillend in te delen planborden bieden jouw gemeente veel voordelen. Door het kleurenschema zijn de verschillende onderdelen goed te onderscheiden.